ARCOK
VÁRSZEGI GYÖRGY
Várszegi György főborász 2011-ben csatlakozott a Kreinbacher Birtokhoz, mert nagyon izgatta az ott éppen beindulóban lévő pezsgőkészítés. De már előtte is jól ismerte a Somlót, hiszen lassan húsz éve, 2003 óta dolgozik a hegyen. A Kertészeti Egyetem elvégzése után megjárta Tokajt, majd egy Fejér megyei borászatban folytatta a munkát, de igazi otthona a Somló. A Kreinbacher Birtoknál a kompromisszummentes munkastílust szereti a legjobban, mert úgy dolgozhat, hogy a minőséget nem szorítja semmi háttérbe.
PRISZTAVOK ZOLTÁN
Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetője. A Kreinbacher pezsgők piacra lépésének évében, 2014-ben érkezett, de akkor már mindenki ismerte a pezsgős szakmában, hiszen közel két évtizede működött a területen. Nemcsak a Kreinbacher markáns megjelenéséért felelős, de fontos szerepe van abban is, hogy a Kreinbacher több jelentős champagne márkát képvisel Magyarországon.
CHRISTIAN FORGET
Christian Forget a Champagne Paul Bara pincemestere. Champagne-ban született, világéletében champagne-t készített és vágyott arra, hogy máshol is kipróbálja magát. A kezdetektől segíti a pezsgőkészítést a Birtokon, de mielőtt elfogadta volna a felkérést, felmérte, milyen a talaj, a helyi fajták és az elköteleződés, hiszen a pezsgőkészítést hosszú távra kell tervezni. Hirdeti, hogy nem Champagne-t kell másolni, hanem rá kell találni a terület saját egyéniségére. A champagne-i hagyományok és helyi adottságok tökéletes összhangját keresi, legfontosabb számára az elegancia és a kifinomultság.
Bodorkós Norbert
Bodorkós Norbert, a Birtok szakmai vezetője még pályakezdőként, a 2003-as első szüretkor került a Birtokra. Munkája mellett, 2005-ben szerezte WSET Diplomáját. A kezdetektől felel a pezsgőkészítés teljes folyamatáért, 2010 óta pedig ellátja a Szőlészet és Borászat operatív vezetését is, így a 2011-ben birtokba vett új borászati üzem kialakítása már az ő felügyelete mellett zajlott. Feladatai széleskörűek, az új területek kiválasztásától a telepített szőlőfajták meghatározásán, az érlelésen és házasításon keresztül egészen a palackozásig terjednek.
MOLNÁR DÁNIEL
Molnár Dániel szőlész már gyermekkorában sokat segített a családi birtokon Somlón és először nyári diákmunkára jött a Birtokra dolgozni. Itt annyira lenyűgözték az új ültetvények és mindennapi kemény munka, hogy a közgazdász pálya helyett a kertészmérnökit választotta. 2009-ben végzett és egyből a birtokon kezdett szőlészként, majd 2013-től vette át a szőlészet vezetését is. Imád metszeni, mert nyugalom van ilyenkor a szőlőben, szinte megáll az élet, a mindennapi rohanás eltűnik, csend honol a Somlón.
STEFANO DINI
Stefano Dini szőlészeti tanácsadóként segíti a munkánkat Somlón. A firenzei Agrártudományi Egyetemen végzett, majd Ausztráliában szerzett gyakorlatot. Egyetemi kutatásai mellett kezdte szaktanácsadói munkáját a legnagyobb olasz borvidékeken, Ausztráliában és Magyarországon. Sáros bakancs, metszőolló, fényképezőgép: így szeret megérkezni a Birtokra. Mindig kint van a szőlőben, vizsgál és elemez, a szőlő tökéletes érését keresi.
LANGER GÁBOR
Langer Gábor executive chef a bankvilágnak fordított hátat a gasztronómia kedvéért. Tizenkét évet dolgozott külföldi és hazai top éttermekben, de szakmai szabadságra vágyott, ezért esett 2019-ben a Kreinbacher Birtokra a választása. Alapelvei tökéletesen összecsengtek az itteni filozófiával: letisztultság és elegancia, a vizualitás és a koncepció fontossága, melyek nem szoríthatják háttérbe a kiváló minőséget és a gasztronómiai élményt. A 2022-ben megszerzett Michelin-ajánlás ennek a munkának és elkötelezettségnek az elismerése.