ambassador program

Edukáció│szövetség│minőség

A Kreinbacher filozófiájának egyik legfontosabb építőeleme az edukáció, hiszen az elmúlt tíz évben, mióta első pezsgőink a piacra kerültek, arra törekedtünk, hogy a pezsgőfogyasztásra ösztönzés ne a mennyiségről, hanem a minőségről szóljon. 

A pezsgőzés kultúrájának átadásában legszorosabb szövetségeseink a gasztronómia szereplői, hiszen ők azok, akik nap, mint találkoznak a vendégekkel, akik személyes hitelük és tudásuk révén tudják alakítani az ízlést és az italválasztást. 

Tudjuk, mennyit számít ebben a szakmában a bizalom és az elköteleződés, milyen nehéz a legmagasabb minőséget nyújtani nap mint nap, ezért igazán hálásak vagyunk gasztronómiai partnereinknek, akik pezsgőinket és filozófiánkat képviselik a vendégek felé. 

Azért hoztuk létre a Kreinbacher Ambassador Programot, hogy ezzel ismerjük el azt az erőfeszítést, amit a vendégek felé tesznek és amivel bennünket képviselnek. Hiszen sokan náluk kóstolják első pohár Kreinbacher pezsgőjüket, és nekik köszönhetik, hogyha egyszer megszerették, folyamatosan elérhetik kedvenceiket.

avalon ristorante

A Miskolctapolcán található Avalon Ristorante az olasz konyha szerelmesei számára nyújt kimagasló kulináris élményt. Tradicionális olasz konyháját 2022-ben Michelin-tányér elismerésben részesítették a Michelin Guide kritikusai, mellyel vidéki étteremként Magyarországon elsők között került be a rangos gasztro kalauzba, s ezt az ajánlást 2023-ban is megtartották.
Az olasz konyhaművészet az egyik leggazdagabb a világon és az Avalon Ristorante 2015-ös nyitása óta prémium színvonalon, hitelesen képviseli azt.

piac42

A Piac 42 egy hagyományos, de kiváló minőségű alapanyagokból készített, elérhető árú kínálattal rendelkező étterem az Esztergomi Piacon. Egy bisztró, ahol életre szóló barátságot kötöttek a törekvéssel és az egyensúllyal. Egy bisztró, ahol az otthoni illúzió érzetével kizökkentenek a megszokott nyugalomból. Egy bisztró, ahol Barna Ádám szemüvegén keresztül mutatják be, hogy mit jelent számunkra a vendégszeretet, a lendület és a hagyomány. 

A 42 Restaurant Michelin-csillagos étterem szakácsai a mindenki által jól ismert és szerethető ételeket készítik a lehető legjobb minőségben, melybe a csúcsgasztronómiában szerzett tapasztalataikat is beleteszik.

hotel VINIFERA

A Hotel Vinifera gondolatát Balatonfüred, annak a múlttal és jelennel folytatott harmonikus viszonya inspirálta. Csodás szőlőhegyek és a kéklő tó ölelésében teremt egyensúlyt a klasszikus elegancia és napjaink világa között.

Éttermeiben a fine dining és az egészségtudatos étkezés alapjait tartja szem előtt, specialitásait helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokból készítik.

stand25

A Stand25 Szulló Szabina és Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. Izgalmas kitérő a séfek számára a fine dining világából, ahol csupán egyetlen szabály van: a minőségben és az alapanyagban nem ismerni kompromisszumot. Szabad magyar konyha, egy laza, barátságos hangulatú bisztróban, ahol a Csahók Ibolya vezette szervíz ugyanolyan törődéssel kíséri végig a vendéget, mint egy csúcsétteremben, csak sokkal közvetlenebb stílusban.

IKON restaurant

Az Ikon Debrecen egy olyan étterem, ahol a vendég mégis az első pillanattól a távozásig maradandó élményt kap. Az ételsor magyaros alapanyagokra épül, mégis sikerül belecsempészniük egy kis fine bistro stílust.

Az Ikon étlapján a helyi alapanyagok adta sokszínűséget mutatják be, figyelembe véve a lokális értékeket, igényeket és a szezonalitást. Hagyományos ízek megidézése, megjelenésben némiképp újragondolva.

erhardt étterem

Sopron történelmi belvárosában, egykori gazdanegyedében, műemléképületben található az Erhardt étterem, mely közel két évtizede várja a vendégeket.

Igazi családi vállalkozás, ahol Erhardt Zoltán, a vidéki vendéglátás mestere alapvetően nemzetközi konyhát visz, hagyományos magyar ételekkel és helyi specialitásokkal. Otthonias hangulat, helyi alapanyagok és szezonális kínálat.

NANA BISTRO

A Nana Bistro 2018 decemberében nyitott Pécsett. Mára alig van olyan pécsi, aki nem ismeri a Király utcában működő és sokak által látogatott éttermet. A Nana rendkívül izgalmas nemzetközi bisztró konyhája egy kimagasló szintű bárral egyesül, emellé jön a mindenki által kedvelt hatalmas tér, a helynek éppen ez a komplexitása vonzó a vendégek számára. A Nana működése során számos nagyközönségnek szóló eseménynek is helyet biztosított, de fő fókuszába a magas minőségű bisztró konyhát helyezi.

FELIX Kitchen&Bar

A FELIX Kitchen&Bar több mint egy étterem: teljes értékű kortárs művészeti tér. Tradicionális, mégis modern, amit a magas szintű gasztronómia, bárkultúra, minőségi alapanyagok és a művészet iránti szenvedély táplál.

Klasszikus kedvencek és különleges alapanyagok is megtalálhatók az étlapon, a kiemelkedő ételeket pedig egyedülálló bár egészíti ki, közel 200 különböző spirittel, valamint több, mint 450 féle borral és pezsgővel. Az időszakosan megújuló művészeti kiállításaik célja a szélesebb közönség elérése és megszólítása.

APÁTÚR SÖRHÁZ

Évszázados hagyomány éledt újjá Győrben a Széchenyi Egyetem és a Szent Mór Bencés Perjelség égisze alatt működő Apátúr Sörházban, ahol a helyben főzött sörökön kívül minőségi gasztronómiával és italválasztékkal várják az oda látogatókat.