Iratkozzon fel!
  • Kapcsolat
  • Kapcsolat
    Nyelv / Language
    Magyar
    English
    Elmúlt már 18? Are you over 18?
    Igen Yes
    Nem No
    Nyelv / Language
    Magyar
    English
    Elmúlt már 18? Are you over 18?
    Igen Yes
    Nem No

    A kreinbacher.hu sütiket (cookie-kat) használ. Az oldal további használatával hozzájárul a sütik használatához.

    Értem

    A kreinbacher.hu sütiket (cookie-kat) használ. Az oldal további használatával hozzájárul a sütik használatához.

    Értem

    Hírek

    Négy világbajnok, egy kategóriagyőztes és további öt aranyérmes tétel – november 14-én káprázatos italsorral készülünk, hogy megmutathassuk a CSWWC 2018 mezőnyének krémjét. Megtisztelő, hogy a mérvadó verseny alapítója, egyben zsűrielnöke, Tom Stevenson lesz a vendégünk a Standban, ahol Szulló Szabina és Széll Tamás gondoskodnak az italokhoz méltó, élvonalbeli gasztronómiai élményről.

    A CSWWC zsűri minden évben a mezőny legjobbjai közül választja ki az abszolút legeket. Idén két magnum pezsgőnk is arannyal végzett, így mi is meghívást kaptunk a londoni díjátadó gálára. Valahol talán reménykedtünk is abban, hogy sikerül megismételni a 2016-os sikert. De az igazi meglepetés csak azután jött. Pár perccel később, hogy Márkus Györgytől átvettük a Best Hungarian Sparkling NATIONAL TROPHY-t, újra a Birtokot szólították a színpadra. A WORLD CHAMPION Classic Brut from a Non-Traditional Grape trófeát Essi Avellan zsűritag, MW adta át. Álomszerű, hogy két trófeával térhet haza a csapat!

    Idén is indultunk pezsgőinkkel és borainkkal a világ legnagyobb borversenyén, ahol sikerült megismételni a tavalyi platinát és elképesztő értékelést, 97 pontot kapott a Prestige Brut. A Brut Classic ezüstéremmel, Juhfark Selection 2015 borunk pedig bronzéremmel szerepelt a Decanter World Wine Awards-on.

    Jobb témát nem is kívánhatnánk: idén a gombóc mellett a pezsgő és kaviár lesz a főszereplő a Gourmet Fesztiválon. Ennek örömére rekord számú pezsgőt és champagne-t poharazunk, köztük izgalmas újdonságokat és presztízs cuvée-ket. Most először a somlói Kreinbacher Bistro is fesztiválozik, rendhagyó koncepcióval: séfünk, Toldi József és a Platántól Pesti István közösen állították össze a menüt, tele izgalmas kontrasztokkal.

    Mindennél jobban várjuk, hogy Cyril Brun pincemester tolmácsolásában halljuk a Charles Heidsieck ház történetét és mindazt a sok apró részletet, aminek köszönhetően Charles pezsgői valóban összetéveszthetetlenek. Már nincs sok hátra április 5-ig, a VinCE Budapest Wine Show nyitó mesterkurzusáig, de addig is következzen néhány izgalmas részlet a maison kimeríthetetlen aktáiból.